Do zamknięcia
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
KODAK EasyShare C 190 - Czy ten ???
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:41
Do zamknięcia
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:45
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:49
Zresztą jak te opinie mogą byc sztuczne ? BOOTY grasująw internecie czy co :?: :hahahi: ;-)
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:52
Mi udało się wyczytać, że ma straszne szumy przy iso 400 już co mnie specjalnie nie dziwi oraz, że brakuje szerokiego kąta
Mam jeszcze taki oto cytacik z testu
Cytat
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:57
Emkacf napisał:
Mi udało się wyczytać, że ma straszne szumy przy iso 400 już co mnie specjalnie nie dziwi oraz, że brakuje szerokiego kąta
Oglądałem testy i specyfikacje. Poświęciłem na to nawet sporo czasu.
Więc jakimi opiniami mam się kierować jak wszyscy prawie na tym forum piszą nie opinie, lecz polecaja mi inne modele ? :?:
Napisano 19 kwiecień 2010 - 20:57
Potraktuj to z przymrużeniem oka ;-)
Prawdopodobnie już mnie nie zobaczysz na tym forum, jeśli masz do mnie interes, wyżej masz namiary.
forum fotograficzne
Napisano 19 kwiecień 2010 - 21:01
Napisano 19 kwiecień 2010 - 21:05
Napisano 19 kwiecień 2010 - 21:14
Powerjet napisał:
To zdecydowanie śmiejesz się z samego siebie! Jak możesz w te opinie wierzyć?
Brawo "*Syra696"! :ok:
P.S.
Zwróć uwagę, że większość modeli Sony ma 2 lata gwarancji z możliwością przedłużenia do 5-ciu. I to na takiej zasadzie, że nawet z mechanicznymi uszkodzeniami bo to działa jak ubezpieczenie. Wytłumacz nam jaki mieli byśmy cel w tym aby Ci źle doradzać? Trzeba było od razu szczerze przyznać, że nie chodzi o parametry tylko zwyczajnie wygląd Ci nie odpowiada! My tutaj, staraliśmy się być jak najbardziej szczerzy i obiektywni ale do dialogu potrzebna jest szczerość z obu stron. Dobrze chociaż, że (choć z bólami) zrezygnowałeś z tego pierwszego wybrańca!
Napisano 19 kwiecień 2010 - 21:35
Może zróbmy tak: znajdzcie mi aparat Sony, jak juz tak mi go polecacie z prawie identycznymi parametrami jak ten (bo takie mi odpowiadają, a jak mówicie, że Sony lepszy to już dobrze) :ok:
Do jutra. Idę już. ;-)
Napisano 20 kwiecień 2010 - 12:28
http://allegro.pl/it...9748171_super_s ... 7_lcd.html ten ma x5 zoom optyczny tak jak twój Samsung
Napisano 20 kwiecień 2010 - 12:55
W skrócie- odpuść Kodaka i Szajsunga. Jak coś brać w tym przedziale cenowym to albo Sony albo Panasonica
Zdjęcia ślubne Toruń
Zobacz fotoblog
Ja też chcę pare plusików do lansu, więc jak pomogłem, wciśnij
na dole postu :)
Napisano 20 kwiecień 2010 - 13:00
Napisano 20 kwiecień 2010 - 13:41
http://www.recenzje....pl/1-aparaty_cy ... dsc-w150.0
http://www.recenzje....pl/1-aparaty_cy ... dsc-w170.0
http://www.recenzje....pl/1-aparaty_cy ... dsc-w130.0
Pewni jesteście, że ta firma taka dobra, bo mi sie Sony od początku z fotografią nie kojarzył. :-/ Pewniej juz będę sie czuł gdy wezme tego Samsunga.
:?:
edit: i jeszcze jedno co mi się nasunęło to to że Sony nie obsługują tak bardzo popularnych kart pamieci SD, SD/HC