Mam następujący problem: jakiś czas temu (daaawano) robiłam pierwsze zdjęcia swoim aparatem..i wszystko było ok dopóki chwili gdy zrobiłam jedno zdjęcie, włączyłam podgląd bo chciałam zobaczyć jak wyszło no i wyskoczył mi komunikat "unable to display" i aparat się wyłączył...działo się tak cały czas jak natrafiałam na to zdjęcie...po jakimś czasie owych "trefnych" zdjęć przybyło. Zdziwił mnie jednak fakt że jak zgrywałam zdjęcia na kompa to tamte "złe" zdjęcia też dało się zgrać i miały one rozmiar podobny do pozostałych ale jednak nie dało się ich otworzyć...to znaczy "podgląd był niedostępny" i miniaturka zdjęcia też się nie wyświetla..czy jest jakaś możliwość naprawienia tych zdjęć? no i nie mam tu na myśli odzyskiwania danych z karty tylko naprawę pliku...
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
zepsute pliki ze zdjęciami
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Kalendarz ze zdjęciami "pomoc"
|
Fotografia Cyfrowa |
ConradoVega
|
|
|
|
Problem ze zdjęciami
|
Karczma |
SmoQ
|
|
|
|
Nikon P5100 problem ze zdjęciami
|
Nikon |
anemic
|
|
|
|
ZEPSUTE FOTOGRAFIE
|
Pozostałe zdjęcia |
BarbaraCygan
|
|
|
|
Worek ze zdjęciami krajobrazów
Stopniowo aktualizowany ;) |
Krajobrazy |
iPavlo
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc