Dzień kobiet
Napisano 08 March 2010 - 19:02
Chyba o nikim nie zapomniałem :-P
I tak przy okazji:
http://demotywatory....7545/Komplement
Kupię zbiornik paliwa i koła do Zundappa DB200
Napisano 08 March 2010 - 19:04
a czemużto w szczególności życzenia dla mnie i mdre ;> ?
Forum fotograficzne
Licence to Interpret
Starring: The Viola Player - agent 000, or even less...
"My name is Player, Viola Player"
Napisano 08 March 2010 - 19:05
sledzik napisał:
Też się przyłączam do życzeń.
p.s. ten obrazek nie był za miły :-/
Napisano 08 March 2010 - 19:12
reglass napisał:
to nie są życzenia
sledzik napisał:
i Babeczki
Kupię zbiornik paliwa i koła do Zundappa DB200
Napisano 08 March 2010 - 19:31
Prawdopodobnie już mnie nie zobaczysz na tym forum, jeśli masz do mnie interes, wyżej masz namiary.
forum fotograficzne
Napisano 08 March 2010 - 21:00
I również jako hmm moja dziwna solidarność chciałabym złożyć życzenia pozostałym kobietkom na forum :-D
www.weronikarybol.com !!!

Napisano 08 March 2010 - 22:03
Debocik napisał:
Chyba o nikim nie zapomniałem :-P
I tak przy okazji:
http://demotywatory....7545/Komplement
Oj dużo więcej mamy Pań na forum ;-) Wszystkiego dobrego :-D Mam nadzieję że nie mamy tutaj Feministek :-P
Napisano 08 March 2010 - 22:17
PS - jakieś mam takie mieszane uczucia z tym Dniem Kobiet, nie wiem, może to efekt pamięci z PRL, gdzie to święto było obowiązkowe i takie jakby państwowe.
Dzień Kobiet to tak jakby powiedzieć: - dziś Panie jesteście na pomniku, a od jutra . . . . do garów :hahahi:
Nie chcę tego tematu spłycać, tylko uważam, że panowie powinni się zachowywać elegancko wobec kobiet nie tylko w dniu ich święta ale przez cały rok. Dlatego od wielu już lat składam kobietom na DK takie życzenia:
- oby ten dzień trwał CAŁY ROK, a nie tylko dzisiaj.
Może gdyby tak było, to by taki dzień nie był potrzebny? :roll:
Staszek
Napisano 08 March 2010 - 22:19
a i w drzwiach przepuszczę, tak wiem szarmancki jestem ;-)
Napisano 08 March 2010 - 22:22
Stanfoto napisał:
A może to faceci pójdą do garów ?
Szczerze powiedziawszy.. to "Dzień Kobiet" spada na psy.. Nie ma już takiej atmosferki jak kiedyś. Teraz wszystko takie sztuczne i wymuszone :-/

Napisano 08 March 2010 - 22:27
Babeczka napisał:
Stanfoto napisał:
A może to faceci pójdą do garów ?
Szczerze powiedziawszy.. to "Dzień Kobiet" spada na psy.. Nie ma już takiej atmosferki jak kiedyś. Teraz wszystko takie sztuczne i wymuszone :-/
No tak, nie pamiętasz tych lat z PRL, więc nie wiesz, że właśnie wtedy - to święto było bardzo sztuczne i wymuszone, było nieomal "państwowe" i obowiązkowe, dziś mamy wolność, więc powinno być inaczej - ale czy to znaczy. ze lepiej? - skoro młoda dziewczyna ma takie refleksje? 8-) :roll:
PS - co do garów, no problem, świetnie się czuję w kuchni, dobrze gotuję, zresztą to ponoć faceci są najlepszymi kucharzami? ;-) ;-)
Staszek
Napisano 08 March 2010 - 22:31
Stanfoto napisał:
Mają lepsze kubeczki smakowe. :-)