Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Przygotowanie do 3-osobowej sesji
Napisano 27 luty 2010 - 22:11
Napisano 27 luty 2010 - 22:31
"Pani mąż, nie wiem, może się powiesił, ale skoro była pani jego żoną, wcale się temu nie dziwię".
ROBIENIE BAŁAGANU NIE JEST WARUNKIEM UCZESTNICTWA W DYSKUSJACH.
Napisano 27 luty 2010 - 22:34
Napisano 27 luty 2010 - 22:52
Cytat
Na szybko możesz zrobic tylko jedną rzecz; podglądać, jak robią to inni - z doświadczeniem. Wchodzisz na digart.pl, fotografia - ludzie i jedziesz. Po 1000 zdjęciu powinieneś mieć kilka własnych pomysłów lub zaaranzować cos, co wymyslili inni. Nie liczyłbym na specjalną kreatywność, skoro robisz to pierwszy raz. Wszystko też zalezy od modelek, jeśli mają naturalny dar do pozowania i aparat je polubi to może być całkiem ciekawie.
(+)
Cytat
To proponuję zdjęcia rentgenowskie.
Napisano 27 luty 2010 - 22:57
daro_zory napisał:
Może nagość :-P
a jeśli jednak to nie to ja popróbował bym w parku, jak jest śnieg jeszcze u Ciebie gdzieś to mogą się nim porzucać :-P jakaś ławka bo wydaje mi się że z otwartą przestrzenią może być problem, nie wiem czego ma dotyczyć sesja dokładnie, ale co mi się skojarzyło z trzema kobietami to zakupy ;-) może w centrum handlowym? ;-)
może pomogę :-P
Napisano 28 luty 2010 - 01:21
daro_zory napisał:
Tak samo jak jedną ;-)...
Jeśli wiesz jak ustawić jedną osobę to się nie martw - reszta przyjdzie sama ;-)...
Ja tam nie myślę przeważnie nigdy jak będę focił plener - a już jak trzymam aparat w łapie to pomysły same podchodzą ;-)...
Zdaj się na swoją wyobraźnię - będzie dobrze :ok:
Pozdr.
http://www.blog.michaldawidowicz.com
Lamer...
Jeśli pomogłem, wciśnij czerwone pole i odejmij mi punkt... Dziękuję ;)... Jeśli nie pomogłem również proszę o czerwony
Napisano 28 luty 2010 - 06:25
barman_pl napisał:
Ja mam podobnie , chociaż jakis tam zarys w głowie jest , ale co do póz to przychodzą same w trakcie .....
ale faktem jest że znam fotografów którzy na sesje przychodzą z kartką która zawiera plan sesji , ( pozy , szkic ustawień )
Napisano 28 luty 2010 - 10:35
marcinekpl: śniegu zostały resztki i na dodatek brudne, ale pomysł z centrum handlowym jest w dechę
Napisano 28 luty 2010 - 10:39
Napisano 28 luty 2010 - 10:42
Napisano 28 luty 2010 - 10:48