Wypada wspomnieć coś o swoich danych osobowych. Zatem jestem lubelską licealistką, ale nie z Lublina, w domu bywam tylko w weekend. Jak przystało - etap rozwoju przejawiający się ciągłymi marzeniami i chęcią realizowania najwznioślejszych planów, a kiedy do tego dochodzą jeszcze cechy zoodiakalnego lwa to już w ogóle. Głowę z chmur jednak szybko wyciąga mi matematyka, może kiedyś zdobędę wykształcenie, które pozwoli siebie zwać mianem dobrego ekonomisty :] Poza tym jestem wierną fanką siatkówki i lubię czasami obejrzeć wiadomości
Moja fotografia? Hm... rodziła się w małej główce długi czas. Zawsze lubiłam wpatrywać się w różne rzeczy, a potem wyobrażać sobie jak wyglądałyby na zdjęciu i jak można było by je ukazać. Pierwszy aparat na kliszę, potem cyfrówka za komunijne pieniądze brata, aż w końcu udało się przedstawić rodzicom solidne argumenty za kupnem lustra. Teraz? Teraz szukam, staram się, zdobywam doświadczenia, poznaję ludzi. Co - mam nadzieję - kiedyś pozwoli mi stwierdzić, że byłam i jestem bynajmniej szczęśliwa
Oby nam się dobrze "współpracowało"

Pomoc

Temat jest zamknięty