pierwsza lustrzanka.
Napisano 13 February 2010 - 13:50
Proszę o pomoc w wyborze.
Napisano 13 February 2010 - 14:27
Pozdrawiam. :-)
Napisano 14 February 2010 - 13:31
Napisano 14 February 2010 - 13:52
Vee napisał:
Wybrałbym 500D ponieważ stosunek ceny do możliwości, jest dość atrakcyjny, jest nowocześniejszy i ma więcej dodatkowych funkcji.
Ogólnie ujmując jest moim zdaniem dość atrakcyjna propozycja ze stajni canona.
Link do testu 500D
http://www.fotopolis...ndex.php?n=9014
Napisano 14 February 2010 - 14:56
Napisano 14 February 2010 - 17:51
Napisano 14 February 2010 - 18:40
Vee napisał:
Wiem że to nie Canon ale Nikon D5000 jest dość dobry. Wiem że pisałeś o Canonie ale nie mogłem się powstrzymać
Bill Gates
Napisano 14 February 2010 - 18:42
Vee napisał:
Jeżeli chcesz coś nowszego to jak pisałem wyżej weź 500D i po kłopocie.
Napisano 15 February 2010 - 03:45
Diverss napisał:
Możesz w jakikolwiek sposób napisać dlaczego tak myślisz ? Testowałeś ten aparat, czy tylko sobie "gdybasz" ?
pozdr.
http://www.blog.michaldawidowicz.com
Lamer...
Jeśli pomogłem, wciśnij czerwone pole i odejmij mi punkt... Dziękuję ;)... Jeśli nie pomogłem również proszę o czerwony
Napisano 15 February 2010 - 09:49
Diverss napisał:
Hallo? Ja jestem dziewczyną! ;pp
Dobra, w takim razie 500D. Tylko poczekam, aż wyjdzie 550D, bo może 500D zejdzie wtedy z ceny, a bardzo nie chciałabym się obudzić z ręką w nocniku.
Napisano 16 February 2010 - 13:06
Napisano 16 February 2010 - 13:31
consuela napisał:
Tylko prawie robi różnicę. Różni się kilkoma rzeczami, niektóre funkcje zostały poprawione
co czyni go naprawdę wartym uwagi korpusem.
Jakiś fajny zoom to znaczy jaki? :-)
Na inne obiektywy przyjdzie czas, tak samo jak filtry i inne akcesoria. Na początek wystarczy kitowy obiektyw. Jeżeli nauczy się obsługi lustrzanki i dojdzie do wniosku że umie już co nieco i ze kitowy obiektyw nie wystarcza wówczas można dokupić inny. Zakup lustrzanki to dopiero początek wydatków.
Napisano 16 February 2010 - 19:14
Witam.
Był już tutaj mój wątek, uzyskałam odpowiedź i nawet zdecydowałam się na Canona 500D. Tyle że liczyłam na to, że stanieje z wyjściem 550D, a tu lipa... I naszły mnie wątpliwości, czy nie lepiej kupić jednak 450D i dorzucić do jakiegoś szkła. Sama już nie wiem, co robić, a lustrzanka śni mi się po nocach...