jestem laikiem w tych sprawach do paru lat posiadam kodaka dx4900 cały czas sprawował sie dobrze jestem jego pierwszym właścicielskim ale po powrocie z kolonie przestał działać a dokładniej nie startuje pewnego dnia go włączyłem i został z wysuniętym obiektywem nie dało się go wyłączyć a nawet jak gasł to nie chował obiektywu. op jakimś miesiącu znów go uruchomiłem tym razem dał się wyłączyć i schował obiektyw ale się nie włącza dodam ze nigdy mi nie spadł. szkoda mi go bo był fajny czy ktoś wie jak można go uruchomić czy spotkaliście się z takim problemem będę bardzo wdzięczny za pomoc
z góry dziękuje
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
kodak dx4900 pomocy
Napisano 24 styczeń 2010 - 13:35
sprawdź na innych bateriach
Kupię zbiornik paliwa i koła do Zundappa DB200
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Ktoś do pomocy w Lublinie
|
Nikon |
TakiWaszKolega
|
|
|
|
Robert - POMOCY:(
|
Przedstaw się |
qwertyroberto
|
|
|
|
POMOCY !
|
Nikon |
madcomet
|
|
|
|
Problem, otwarłem aparat, pomocy
|
Analogowy sprzęt fotograficzny |
tod
|
|
|
|
Kodak C195 Problem z zoomem
|
Sprzęt Fotograficzny |
avalith
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc