Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Mam pytanie!!!!!co do cyber-shota dsc s80
Napisano 25 marzec 2008 - 10:39
serwis
pentax k200d, kit ;-),sigma 50/2,8 macro, pentax mv1 i helios 44-m, infotar 400/6,3 (faza testowa.. :P), i jakies tam pierdoły ;)
Napisano 25 marzec 2008 - 12:24
Najlepiej przez serwis albo poszukać firmware i samemu wgrać chociaż to może by? ryzykowne i nie wiadomo czy jest do pobrania, trochę poszukałem i nie znalazłem / a występuje ten aparat z polskim menu ?
Ja uważam że polskie menu to kiepski pomysł w aparacie jak i w programach graficznych, potem zmienia się sprzęt i czarna magia jak nie ma po Pl , i tak coraz więcej słów angielskich przechodzi do codziennego użytku. (aby nie było, ?rednio znam angielski)
Ja uważam że polskie menu to kiepski pomysł w aparacie jak i w programach graficznych, potem zmienia się sprzęt i czarna magia jak nie ma po Pl , i tak coraz więcej słów angielskich przechodzi do codziennego użytku. (aby nie było, ?rednio znam angielski)
Strona 1 z 1
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc