mtl 50
Napisano 17 December 2009 - 14:10
wydaje mi się ze jest uszkodzony
http://www.allegro.p...em853830450_pra ... _stan.html
wydaje mi się ze ktoś wbił gwóźdź w migawkę
Napisano 06 January 2010 - 21:53
Pzdr
Grzesiu
Napisano 09 January 2010 - 17:47
Ale czy sama stopka to duży problem? Zawsze można użyć adaptera na kabelek czy nawet rozgałęziacza na więcej lamp, albo wręcz fotoceli.
Swoją drogą jedno mnie w tych Praktikach męczy - po co na pokrętle czasów jest specjalna nastawa do synchronizacji z fleszem elektronowym? I tak jest ona opisywana jako "około 125 s" - więc po cóż ona?! Jedyny sens techniczny, jaki widzę, to że jest to taki czas "nieregulowalny", w którym druga kurtyna zaczyna się zamykać natychmiast po otwarciu pierwszej, przy wyłączonym mechaniźmie wychwytowym czy też regulującym szczelinę. Ale sensu praktycznego już nie dostrzegam.
Pzdr
Grzesiu
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc