Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
tele obiektywy
Napisano 13 grudzień 2009 - 21:12
Napisano 13 grudzień 2009 - 21:14
Napisano 13 grudzień 2009 - 21:26
Napisano 14 grudzień 2009 - 09:17
Napisano 14 grudzień 2009 - 14:46
Napisano 14 grudzień 2009 - 16:04
ToNy napisał:
Daruj sobie zmianę - za tą kwotę po pierwsze nie kupisz nic z czego zdjęcia będą lepsze niż z kita. Jeśli byś miał około 1000zł do wydania to już by można było pomyśleć nad jakimś sensownym używanym tamronem, ale przy 500zł to szkoda sobie głowę zawracać. Jak już to lepiej dokup sobie za tą kasę stałkę 50mm i będziesz miał "nożny" zoom, ale wreszcie zobaczysz co to jest jakość...
Pozdr.
http://www.blog.michaldawidowicz.com
Lamer...
Jeśli pomogłem, wciśnij czerwone pole i odejmij mi punkt... Dziękuję ;)... Jeśli nie pomogłem również proszę o czerwony
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Obiektywy do nikona d60
|
Nikon |
byrkat
|
|
|
|
Obiektywy do Canon 60D
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
MarekDAREK
|
|
|
|
Obiektywy do kompaktów z wymienną optyką
|
Sprzęt Fotograficzny |
mateusz661
|
|
|
|
Obiektywy Tilt - Shift
|
Sprzęt Fotograficzny |
Len
|
|
|
|
Stare obiektywy
|
Analogowy sprzęt fotograficzny |
Lucas
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc