plz pomozcie
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
kurs fotografii
Napisano 25 styczeń 2008 - 12:50
plz pomozcie
Napisano 25 styczeń 2008 - 13:10
przede wszstkim zadaj sobie pytanie co z tego kursu chcesz wynie?ć...
ja osobi?cie na żaden kurs bym nie poszedł, nie ufam ludziom, którzy bior? za swoj? pracę grubsze pienieni?dze, bo wiadomo, że chodzi im o kase a nie o to co przekaż?. dadz? Ci ogólniki...
co innego jaka? grupa fotograficzna czy co? w tym stylu,
albo nawet warsztatay.
chciałbym dowiedzieć się w jakim celu ten kurs foto?;> po to, aby mieć papierek?;>
Napisano 25 styczeń 2008 - 15:29
biker bez kasku to jak dres bez pasków
A truth thats told with bad intent
Beats all the Lies you can invent
Napisano 25 styczeń 2008 - 16:58
A z tym poziomem to nie wiem, raczej takie kursy praktyczne odbywaj? się w jednym studio z jednym aparatem więc jest duża szansa, że najlepiej znaj?cy się na foto najchętniej złapi? aparat ;-)
Napisano 25 styczeń 2008 - 20:49
Napisano 26 styczeń 2008 - 10:48
ja proponowałbym Ci jednak nie szukać kursu, a jakiej?ć grupy fotograficznej, która zajmuje się takimi rzeczami, wtedy masz większe pole manerwu i nie musisz za to płacić.
większo?ć takich grup dysponuje studio i ciemni?, poszukaj możne na swoich kierunkach osób interesujacych się fotografi?...
Napisano 26 styczeń 2008 - 12:46
slyszeliscie kiedys o czyms takim? http://spaf.pwr.wroc.pl/ ??
albo co myslicie o kursie w o?rodku postaw tworczych ?
Napisano 25 styczeń 2008 - 12:50
plz pomozcie
Napisano 25 styczeń 2008 - 13:10
przede wszstkim zadaj sobie pytanie co z tego kursu chcesz wynie?ć...
ja osobi?cie na żaden kurs bym nie poszedł, nie ufam ludziom, którzy bior? za swoj? pracę grubsze pienieni?dze, bo wiadomo, że chodzi im o kase a nie o to co przekaż?. dadz? Ci ogólniki...
co innego jaka? grupa fotograficzna czy co? w tym stylu,
albo nawet warsztatay.
chciałbym dowiedzieć się w jakim celu ten kurs foto?;> po to, aby mieć papierek?;>
Napisano 25 styczeń 2008 - 15:29
biker bez kasku to jak dres bez pasków
A truth thats told with bad intent
Beats all the Lies you can invent
Napisano 25 styczeń 2008 - 16:58
A z tym poziomem to nie wiem, raczej takie kursy praktyczne odbywaj? się w jednym studio z jednym aparatem więc jest duża szansa, że najlepiej znaj?cy się na foto najchętniej złapi? aparat ;-)
Napisano 25 styczeń 2008 - 20:49
Napisano 26 styczeń 2008 - 10:48
ja proponowałbym Ci jednak nie szukać kursu, a jakiej?ć grupy fotograficznej, która zajmuje się takimi rzeczami, wtedy masz większe pole manerwu i nie musisz za to płacić.
większo?ć takich grup dysponuje studio i ciemni?, poszukaj możne na swoich kierunkach osób interesujacych się fotografi?...
Napisano 26 styczeń 2008 - 12:46
slyszeliscie kiedys o czyms takim? http://spaf.pwr.wroc.pl/ ??
albo co myslicie o kursie w o?rodku postaw tworczych ?