Witam, z góry przepraszam za "roszczeniowy" charakter mojego postu, ale po przeczytaniu sporej części tego działu stwierdziłem że wybór aparatu przekracza moje możliwości. Wyjeżdżam na kilka miesięcy do Indii i Nepalu i chciałbym przywieźć stamtąd duużo fajnych zdjęć. Potrzebny mi do tego aparat, chciałbym żeby był nie za duży, i oczywiście niezbyt drogi (tak do 2000 zł, ale lepiej by był dużo tańszy) ponieważ będzie przebywał i pracował w skrajnie trudnych warunkach a poza tym znając mnie istnieje duże ryzyko że zostanie zgubiony/skradziony. Nie mam zbyt dużego doświadczenia jeśli chodzi o fotografie, więc aparat nie musi posiadać jakiejś kosmicznej technologii.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Aparat w podróży
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
aparat do konkretnych zadań (ok.800 zł)
|
Sprzęt Fotograficzny |
benek89
|
|
|
|
Aparat kompaktowy... na rower [do 500-600 PLN]
Konkretne modele i wymagania |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
Chattab
|
|
|
|
nikond90, nikond3100, eos 550?
jaki aparat wybrac |
kinia117
|
|
|
|
Filtry/soczewki do aparatów. Co i jak ?
|
Powerjet
|
|
|
|
Aparat do 1000zł
|
Dadamian
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc