Witam serdecznie.
Mam problem z dość już starym kompaktem, mianowicie z Kodakiem EasyShare C310.
Mój problem jest następujący:
Przy robieniu zdjęć co 2-3 wychodzi normalne, wszystkie przed te 1-2 zdjecia sa czle czarne + data na zolto. W komputerze te czarne zdjecia wyswietla jako: Brak znajomosci formatu zdjecia. Podejzenie padlo na karte SD, ze to moze byc jej wina, ale niestety nie. Aparat byl sprawdzany we wspolpracy z 3 roznymi kartami, a takze bez i problem wystepuje.
Zalezy mi na rozwiazanie problemu gdyz na wyjazdy na biwak lesny itp jest idealny i nie szkoda jak cos sie stanie. Pozdrawiam i licze na szybko odpowiedz
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
[Problem] Kodak EasyShare C310
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
KODAK Z981
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
promyk
|
|
|
|
Kodak Z 1012 IS, Fuji S1000 czy Sony DSC-H10 Co najlepiej???
|
Sprzęt Fotograficzny |
gruli150
|
|
|
|
Problem z koncica minolta dimage 3z
|
Sprzęt Fotograficzny |
Ariet
|
|
|
|
|
Nikon |
konrad1517
|
|
|
|
Kodak Z1015 IS czy Canon Powershot SX110 IS | Sprzęt Fotograficzny |
Marta466
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc