witam,
potrzebowałabym pomocy z pierścieniem do obiektywu Canon EF 70-200 F/4L. Mianowicie w zestawie tego obiektywu nie ma pierścienia mocującego obiekytw do statywu - oczywiście można kupić takie pierścień Canona ... ale za 550 zł!
Tutaj link do sklepu: http://www.sklepfoto...iczny.pl/obiekt ... non/A-IIW/
Czy znacie może jakieś odpowiedniki? Absolutnie nie mogę znaleźć na internecie czegoś takiego, a bardzo chciałabym uniknąć wydatku 550 zł!
Czytałam różne fora i znalazłam kilka wątków, że istnieją odpowiedniki - ale nie było żadnych szczegółów, więc się zastanawiam czy w ogóle można kupić odpowiednik?
Czy możecie pomóc?
Z góry dzięki
Pinkster
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
EF 70-200 F/4L - PIERŚCIEŃ POD OBIEKTYW DO STATYWU ? AII(W)
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
obiektyw do canona do ok 1500
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
korkillus
|
|
|
|
Bardzo stary i duży obiektyw
|
Sprzęt Fotograficzny |
wozniaks
|
|
|
|
obiektyw i karta pamieci nikon d3000
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
kuuuuki
|
|
|
|
ktory obiektyw do portretu
|
Nikon |
chickensnd
|
|
|
|
Obiektyw Minolty do Nikona?
|
Sprzęt Fotograficzny |
norf
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc