Witam chciałbym kupic aparat który sprawdzi sie przy fotografowaniu głównie krajobrazów w górach ale i nie tylko przydałoby sie możliwosc focenia również w dobrym trybie makro różnych żyjatek i zoom z dobra stabilizacja obrazu.Mozliwosc ustawiania swoich parametrów w manualu równiez przydałaby sie...Dlatego mam teraz do Was pytanie który z tych trzech zaproponowanych przeze mnie aparatów byłby wg Was najlepszy i dlaczego czym one sie roznia wzgledem siebie?Z góry serdecznie dziekuje za pomoc ;-)
Sony CyberShot DSC-H10
Panasonic DMC-FZ7
Sony Cybershot H-50 - Jedynie używany nie stać mnie na nowy :-)
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze aparatu cyfrowego DSC-H10 vs DMC-FZ8 vsH-50
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
jaki aparat wybrac CANON EOS550D czy SONY alfa 380
prosze o pomoc co lepiej kupic |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
karp75
|
|
|
|
Pomocy w wyborze
|
Sprzęt Fotograficzny |
Sopel32
|
|
|
|
POMOC
Mętlik w gowie |
HitmanPL
|
|
|
|
czym uzyskac taki efekt
prosze o pomoc |
Obróbka i retusz zdjęć |
darius190690
|
|
|
|
Pomoc w wyborze aparatu
|
Michcio14
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc