Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
FujiFilm PinePix S9500 i co dalej...
Napisano 31 marzec 2009 - 08:33
Napisano 31 marzec 2009 - 08:35
http://www.blog.michaldawidowicz.com
Lamer...
Jeśli pomogłem, wciśnij czerwone pole i odejmij mi punkt... Dziękuję ;)... Jeśli nie pomogłem również proszę o czerwony
Napisano 31 marzec 2009 - 08:55
P.S.
"Podszkalacze" pewnie by się i znaleĽli tylko nie przez internet. ;-)
Napisano 31 marzec 2009 - 12:40
Napisano 31 marzec 2009 - 13:50
Na pocz?tek proponowałbym podszlifować swoj? wiedze na prostym małym kompakciku ;-)
Napisano 31 marzec 2009 - 15:09
gwiazdeczka napisał:
Tacy c o to wol? kontakt osobistry ;-)
Napisano 31 marzec 2009 - 16:42
Preskaler, nie ma takich jak narazie
Napisano 01 kwiecień 2009 - 13:19
Napisano 01 kwiecień 2009 - 13:21
Pozdr.
http://www.blog.michaldawidowicz.com
Lamer...
Jeśli pomogłem, wciśnij czerwone pole i odejmij mi punkt... Dziękuję ;)... Jeśli nie pomogłem również proszę o czerwony
Napisano 01 kwiecień 2009 - 17:06
gwiazdeczka napisał:
nie znaj?c się na aparatach czym się sugerowała? wybieraj?c ten wła?nie model? Radami sprzedawcy czy reklam?? :roll:
Ja osobi?cie znam aparaty które kosztuj? nie więcej jak 450 pln i robi? ?wietne zdjęcia np Canon A590 IS czy chociażby jakiego? Panasonika z jasnym obiektywem, stosunkowo duż? matryc? (np. 1/1,8) i stabilizacj? O.I.S. Te i wiele innych prostych w obsłudze kieszonkowych kompakcików nie s? wcale badziewiem ;-)
Napisano 01 kwiecień 2009 - 18:50
moja rada to jest wiedza, wiedza i jeszcze raz wiedza, s? pewne ograniczenia sprzętowe ale nie to tutaj sie liczy....
gwiazdeczko, sam kiedy? szukałem aparatu i nauczyłem sie pewnego starego przysłowia że: "dobry fotograf zrobi dobre zdjęcie nawe skrzynk? bez przysłony" tak wiec najpierw dowiedz sie jak zrobić owe dobre zdjęcie a potem bedziesz sie martwić o sprzęt :-D bo moim zdaniem kazdy aparat jest w stanie zrobić dobre zdjęcie
Co do twojego aparatu to musze powiedziec że duze możliwo?ci, widziałem zdjęcia makro robione tym sprzetem i powiem że jest co chwalić, ale powiem ci tak, poco sie uczyć wszystkich funkcji aparatu, jak tobie jest potrzebna tylko jedna z literk? "M" i to w sumie wszytko co musisz na dzień dzisiejszy umieć
tak wiec życze powodzenia
pozdrawiam
AF
Napisano 02 kwiecień 2009 - 13:13
autofocus, wiem i dziekuje za dobra rade wiesz najgorsze jest to ze jezeli nie obczaje co jest w nim