Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Cyfrówki !
Napisano 28 marzec 2009 - 08:40
Olympus- FE-370. Chcę kupić go siostrze na urodziny, bo nie ma własnego aparatu. Nie potrzebna jej lustrzanka tylko dobry aparat do robienia zdjęć na wakacjach itp. Żeby twarze nie były zamazane czy nieostra jako? fotki.
I tu kieruje pytanie do osób, które miały do czynienia z z tym aparatem ?
Albo mog? mi polecić co? lepszego w granicach 500 złoty. Bo widziałam w sklepach do 500 złoty aparatów cyfrowych jest mnóstwo. a recenzji w internecie brak .
Napisano 28 marzec 2009 - 08:51
Papużki
My?lę, że zdjęcia s? przyzwoitej jako?ci. Olympusy nieĽle sobie radz? przy takich zdjęciach dziennych ze sporym ?wiatłem. Niestety mam złe wrażenia z używania olympusów noc? (nocne zdjęcia).
Z opisu modelu wygl?da to całkiem nieĽle. Jak na t? cenę, testy wypadaj? nieĽle:
test
To tyle, co mogę pomóc.
Napisano 28 marzec 2009 - 09:38
Po prostu chce, żeby to był aparat 'kieszonkowy'. Bo modele typu Canon a590 itp, nie nadaj? się do kieszeni, chociaż ładne zdjęcia robi? i tu kolejny mój dylemat, ale już sama jako? sobie doradzę ; )
Napisano 28 marzec 2009 - 09:42
Napisano 28 marzec 2009 - 10:03
Teraz zastanawiam się nad apratem, który ty posiadasz mju760, bo zdjęcia bardzo ładne wychodz?
Napisano 28 marzec 2009 - 10:39
Napisano 28 marzec 2009 - 10:39
Ekstrawaganckox napisał:
Napisano 28 marzec 2009 - 10:58
Amon napisał:
Nie no jest dużo tych aparatów nowych w sklepach internetowych ; )
Napisano 28 marzec 2009 - 11:16
Tak teraz spojrzałem, to ten żółwik pod powyższym linkiem też tym aparatem jest zrobiony.
[ Dodano: 2009-03-28, 12:20 ]
Z ciekawszych, które mam powrzucane w net, jeszcze to jest z tego kompaktu:
[ Dodano: 2009-03-28, 12:22 ]
I jeszcze (spadłem z krzesła teraz, bo zdjęcie robione nie w ci?gu dnia) to jest z tego aparatu:
Napisano 28 marzec 2009 - 11:28
Ah, no i jak sobie radzi w trybie makro daje rade czy nie bardzo ?
Napisano 28 marzec 2009 - 11:35
Ogólnie nie skupiałem się przy tym aparacie na makro, więc pewnie można tam co? lepszego wykręcić.
Generalnie - jak ten aparat ma ?wiatło, to robi cuda. Im mniej ?wiatła tym gorzej. Na lampę wbudowan? nie ma co liczyć - norma.
Napisano 28 marzec 2009 - 11:42