Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Serwery
Napisano 30 styczeń 2012 - 13:00
Otóż w niedalekiej przyszłości chciałabym założyć własną stronę internetową. Z grafiką potrafię poradzić sobie sama. Lecz niestety nie znam się kompletnie na serwerach. Nie wiem na którym mam umieścić moją stronę. Czy ktoś z Państwa mógłby mi objaśnić na co zwracać uwagę przy szukaniu serweru ? Oraz na jakich Państwo mają założone swoje strony www ? I ostatnie pytanie... czy dałabym radę sama założyć stronę na serwerze czy lepiej skorzystać z pomocy kogoś, kto się na tym zna (i ewentualnie gdzie taką osobę znaleźć).
Pozdrawiam, Asia
Napisano 30 styczeń 2012 - 13:17
Zdjęcia ślubne Toruń
Zobacz fotoblog
Ja też chcę pare plusików do lansu, więc jak pomogłem, wciśnij
na dole postu :)
Napisano 30 styczeń 2012 - 15:01
Napisano 30 styczeń 2012 - 15:10
"Jeśli kupiłeś sobie skrzypce, jesteś człowiekiem, który kupił sobie skrzypce. Więc dlaczego, jeśli kupiłeś aparat, miałbyś być fotografem?"
Napisano 06 luty 2012 - 13:27
Nie ma żadnych opóźnień i administratorzy są skorzy do pomocy. No i chyba ceny są najniższe.
Bytom Odrzański - Portal Społeczności Lokalnej.
Napisano 06 luty 2012 - 14:54
Napisano 22 marzec 2012 - 09:47
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc