Witam,
Chciałbym aby na szybko ktoś mi polecił jakiś dobry aparat do 1000 który robi dobre zdjęcia. Nie potrzebuję aparatu do robienia zdjęć profesjonalnych, tylko żeby zdjęcia robione przez niego robione np. na imprezach gdzie jest słabe oświetlenie wychodziły dobrze i były wyraźne. ma być do zastosowań uniwersalnych.
Z tych aparatów które patrzyłem to mam na oku takie:
-canon powershot sx 150
-sony Hx7
-sony H70
Jeżeli macie tez jakieś inne propozycje to tez napiszcie. Proszę tez o nie pisanie, że taki temat już był gdyż za niedługo jadę właśnie odmienić kupiony aparat i poszukuję na tip top jakiejś profesjonalnej odpowiedzi.
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Jaki aparat kupić z budżetem do 1000
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
jak zrobić takie zdjęcie? aparat czy ps?
|
Obróbka i retusz zdjęć |
embriza
|
|
|
|
Kiev 2
Próba wznowienia działania aparatu |
Analogowy sprzęt fotograficzny |
CatherineBlake
|
|
|
|
Licznik zdjęć do EOS
Ile zdjec zrobil wasz aparat |
Canon |
Marcolini
|
|
|
|
Jaki aparat kupić? POMOCY!
|
Sprzęt Fotograficzny |
kacperski
|
|
|
|
Używane obiektywy
gdzie kupić?? |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
4kasia4
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc