Witam serdecznie.
Bardzo chętnie kupie któryś z tych aparatów w kitowych zestawach w cenie:
G3 - Mało używany - tak parę tygodni/miesięcy bez śladów użytkowania, z gwarancją producenta za około 1500
G3 - Starszy, niż te parę miesięcy lub bez gwarancji, lub z jakimiś śladami za około 1400
G2 - Mało używany - tak parę tygodni/miesięcy bez śladów użytkowania, z gwarancją producenta za około 1100
G2 - Starszy, niż te parę miesięcy lub bez gwarancji, lub z jakimiś sladami za około 1000
Ceny nie są wysokie, ale myślę że oferta kupna za 67 - 77% ceny tych aparatów w pewnym markecie (w tej chwili g3 kosztuje 1899 w promocji, bez niej 1999 a g2 - 1499 zł) jest uczciwą ceną za sprzęt używany.
Pozdrawiam.
Kontakt najlepiej na maila:
mateush@notowany.pl
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
[Kupię] DMC G3 lub G2
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Giełda |
Airliner
|
|
|
|
KUPIĘ Nasadki Yaschica 124 g
KUPIĘ |
Giełda |
grafplast
|
|
|
|
Kupię pierścień odwrotnego mocowania Sony
|
Giełda |
DawkoFoto
|
|
|
|
mam Mamiya rb67proS, jaką lustrzankę cyfrową za to kupię?
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
fonia
|
|
|
|
[Kupię] Witam jestem zaintertesowny kupnem Sigma 8 F/3.5 EX DG Fisheye używkę za rozsądną cenę.
|
Giełda |
dtp24
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc

Temat jest zamknięty