Informacja o oszuście - Canon - Fotografia, forum fotograficzne

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

JaFi  : (25 maj 2012 - 07:55) fakt są i na pewno będą głupie pytania ;D
boratom  : (25 maj 2012 - 07:37) rev - nie poddawaj się - byłeś chyba ostatnim cierpliwym....
rev  : (25 maj 2012 - 07:25) kiedyś było mniej głupich pytań, ostatnio moda i bycie trendi przywleka coraz niższy poziom, mi już się nawet nie chce złośliwie komentować nowych pytających, mi już opadło bo poziom nawet moją wytrzymałość pokonał :] pamiętam jak kiedyś ktoś ze starych użytkowników proponował zamykać każde pytanie poniżej 2000 zł od nowych userów , taka generalna dygresja po czytaniu kolejnych pytań o to które body entry-level plus kit i wymagania wobec nic , szczerze to ja już ignory robię na 90% pytań o aparaty jakie się ostatnio pojawiły
korkillus  : (24 maj 2012 - 20:18) pod komunię tylko Burzum ewentualnie Gorgodoth
Xander95  : (24 maj 2012 - 20:16) Witam. ;) Bardzo prosze o pomoc http://www.forumphot...200#entry266200
GreenEvil  : (24 maj 2012 - 19:30) kat lepszy :>
wercio  : (24 maj 2012 - 19:28) pod komunię to może coś z Behemota?
Mateusz1221  : (24 maj 2012 - 18:16) jaki podkład muzyczny pod komunie ? :P
Babeczka  : (24 maj 2012 - 16:14) paluszki bolą od braku szukania informacji...
wercio  : (24 maj 2012 - 16:04) Kiedy ludzie się nauczą, że teksty, że portal płaci za kopiowanie czegoś to hoax?
PawelR  : (24 maj 2012 - 15:15) Mialo byc FB (facebook) a nie GB
PawelR  : (24 maj 2012 - 15:15) gontar, wiem, ze wkleiles ten tekst przez pomylke, ale jednoczesnie chcialem powiedziec, ze ludzie prosza o takie rzeczy i jest to scam albo inny cholera wie co. GB nie placi za takie rzeczy. Chcesz pomoc - przekaz pieniadze na hospicjum czy cos.
gontar10  : (24 maj 2012 - 15:08) aiii. nie ten link. http://www.forumphot...356#entry266356 :=
Babeczka  : (24 maj 2012 - 13:48) to idzie w dwie strony a nie w jedną
Babeczka  : (24 maj 2012 - 13:48) moje wołania o modyfikacje, zmiany itp... utkneły.. to po co sie starac ;]
wercio  : (24 maj 2012 - 13:44) Lepiej dodać do rejestracji captchę niż banować
wienczyslaw5  : (24 maj 2012 - 11:33) niestety --- blokada konta nic nie daje --- za chwilę zakładają nowe --- codziennie banuje po kilku --- zablokować IP może tylko admin --- a tego ostatnio nie widać na forum
Bucikowaty  : (24 maj 2012 - 10:35) Na moje niech jakiś mjod zablokuje takich ludzi. Jakież to mnie irytuje:( http://www.forumphot...es-online-dr6h/
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) niech że ktoś coś napisze ...
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) http://www.forumphot...__1#entry200326
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) http://www.forumphot...__1#entry200326
Babeczka  : (24 maj 2012 - 09:47) może, ale co nie oznacza ze musi :) Kursant raczej musi dojrzeć odpowiednio do prowadzenia samochodu..;)
Creat  : (24 maj 2012 - 06:54) tylko do egzaminu musisz przystąpić po 18 i z dowodem
Creat  : (24 maj 2012 - 06:53) 3 miesiace przed 18 mozesz kurs zaczać
Rozszerz pole shoutboxa

Informacja o oszuście Informacja o oszuście

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   rev 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3635
  • SprzętCanon

Napisano 17 kwiecień 2012 - 12:42

teraz se jeszcze pomyśl co za bezprawie będzie jak tą granicę szkodliwości podniosą :/ tego nawet nie można nazwać dzikim zachodem, bo na dzikim zachodzie każdy miał rewolwer i sam mógł wymierzyć sprawiedliowość,
Polska jest chyba najbardziej rozbrojonym krajem Europy (broń na obywatela, np. w Niemczech, Czechach występuje kilkadziesiąt razy częściej na obywatela ) bo władza zna nasze powstania z historii,
teraz podniosą granicę "znikomej szkodliwości czynu" i dres co wyrwie torebke w której było 800 (emerytura staruszki na miesiąc życia) lub co wyrwie Wam aparat wart np. 900 NIE PONIESIE żadnej kary, ba prokurator odmówi śledztwa, policjant oleje zgłoszenie itd.
ja na prawde zaczynam być zły na moją , że nie chce wyjechać i zazdroszczę tym co piszą na tym forum z innych krajów, jak ten pomysł z podniesiem granicy z 251 na 1000 złotych wejdzie w życie, to będzie horror kolejny
0

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   Preskaler 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 7051
  • LokalizacjaKrosno
  • SprzętC40D, P-six, Praktica PLC2, Zenit TTL, Start 66, Liubitiel 166B itd.

Napisano 17 kwiecień 2012 - 17:36

Chyba jednak świat przestępczy ma większość w naszym parlamencie i w innych instytucjach rządowych! Od dawna gołym okiem było to zauważalne ale teraz to już przesada! Emerytury za 20 lat proponują poniżej 400 zł a tu 1kzł i znikoma szkodliwość...:blink:
0

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   guti 

• Gaduła
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 574
  • SprzętDruh i kilku następców.

Napisano 17 kwiecień 2012 - 17:49

Wyświetl postUżytkownik Preskaler dnia 17 kwiecień 2012 - 17:36 napisał

Chyba jednak świat przestępczy ma większość w naszym parlamencie i w innych instytucjach rządowych! Od dawna gołym okiem było to zauważalne ale teraz to już przesada! Emerytury za 20 lat proponują poniżej 400 zł a tu 1kzł i znikoma szkodliwość...:blink:

Po prostu państwo zaczyna być niewydolne także w obszarze wymiaru sprawiedliwości i broni się przed zupełną zapaścią w tej dziedzinie, a nasze bezpieczeństwo nikogo nie obchodzi.
0

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   rev 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3635
  • SprzętCanon

Napisano 17 kwiecień 2012 - 18:18

a ja obstawiam, że Preskaler ma rację, bo pewne rzeczy są celowe, elity dobrze wiedzą co robią, im prawo bardziej zdolne do interpretowania różnie, im luźniejsze, tym pewne jednostki mają wieksze fortuny, wielu z Was żyje daleko od mojej Wawy, a ja tu widzę jak się rozrastają salony Jaguara, Ferrari, jak wzrasta liczba tych pojazdów na ulicy, dziś 911 mnie wogóle nie dziwi,

elity mają broń, elity mają chronione osiedla, elitom jak ukradną felgi z auta, to są znalezione na drugi dzień, salon Ferrari nie cierpi biedy, salony Porshe, Jaguara też w Wawie funkcjonują świetnie, pare Bentleyów widziałem,
skądś fortuny się muszą brać , przecież nie z ciężkiej pracy rąk, więc takie prawo się robi,
niedawno moja znajoma miała w opiniowaniu projekt ustawy (jak ktoś wie co to są uzgodnienia międzyresortowe to wie o co biega, po ministerstwach i urzędach chodzi projekt ustawy lub rozporządzenia w celu ocen skutków regulacji) i mi powiedziała, że główne zmiany to wykreślenie iluś rzeczy jako przestępstwo , za coś groziła kara , a w projekcie ten czyn nie jest już wymieniony w liście czynów zabronionych , a co z tego wynika, nie można osobę za ten czyn skazać :]
urzędnik gdy takie rzeczy widzi to się w nim gotuje, obywatel tego nie widzi (no chyba, że ktoś siedzi ciągle na stronach ministerstw w zakładkach "legislacja, projekty")
królują też statystyki, wiecie jak propagandowo ładnie by wyglądał tekst "za naszej kadencji przestępczość spadła o 35%"
tyle, że ona nie spadła, tylko jakieś czyny znikły z kodeksu lub ktoś zmienił granicę z 250 na 1000,
(wycięta martyrologia)

jak wprowadzą to 1000 zł to będzie horror, już sobie wyobrażam, podbiega małolat do psa:
-panie policjancie, a taki dres tam co idzie zabrał mi aparat,
-a ile aparat był warty synku?
-800 złotych panie policjancie,
-a to spadaj szczylu bo dostaniesz mandat za zakłócanie pracy policji,

mam nadzieję, że ten kretyński pomysł podniesienia z 250 PLN na 250 EU u nas nie przejdzie,
mam nadzieję, że to tylko chory pomysł a ktoś odpowiedzialny za takie pomysły sam doświadczy bycia okradzionym,
no ale dlatego w telewizorze na pewno dziś znów usłyszymy o Madzi

http://natemat.pl/10...od-1000-zlotych
http://www.wykop.pl/...esz-przestepca/

---------

edit kochani:

http://legislacja.rc...0/katalog/36379
o takich rzeczach mówię
0

• (5 stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 3