Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
finepix s2500HD
karta pamięci
Napisano 29 październik 2011 - 17:02
W sumie nie wiem czy aby na pewno ten post powinien pojawić się w tym miejscu, jeśli powinnien byc w innym to przeprasza. A teraz o moim problemie Od prawie rou jestem szzęśliwą posiadaczą modelu finepix s2500HD, do tej pory posiadalam w nim karte 1GB, lecz jak wiadomo to strasznie mało. Dokupiłam sobie do niego karte 32GB, i od tamtej pory nie zapisuje zdjęć. Znaczy robie je i normalnie po podłączeniu do komputera widzi że są lecz niestety maja pojemność O KB. Czy to jakas userka ? czy może po prostu taka karta jest za duża do tego modelu?
Napisano 29 październik 2011 - 18:29
A aparat jest nastawiony na zapisywanie na karcie pamięci?
Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie nikt by nie zobaczył
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
zdjęcia robione bez karty pamięci
|
Nikon |
milenaxd
|
|
|
|
Fine Pix S 8100fd / FinePix S1000fd / Sony DSC-H10 help..
|
Sprzęt Fotograficzny |
Armwrestler
|
|
|
|
Finepix S 1000 fd PILNE
|
Sprzęt Fotograficzny |
borys24so
|
|
|
|
Fuji Finepix Ax200, Czy Nikon Coolpix L22?
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
nIosący pomoc
|
|
|
|
Fujifilm Finepix S1600
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
kartop
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc