Napisz sugestię - O Forum - Fotografia, forum fotograficzne

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

korkillus  : (24 maj 2012 - 20:18) pod komunię tylko Burzum ewentualnie Gorgodoth
Xander95  : (24 maj 2012 - 20:16) Witam. ;) Bardzo prosze o pomoc http://www.forumphot...200#entry266200
GreenEvil  : (24 maj 2012 - 19:30) kat lepszy :>
wercio  : (24 maj 2012 - 19:28) pod komunię to może coś z Behemota?
Mateusz1221  : (24 maj 2012 - 18:16) jaki podkład muzyczny pod komunie ? :P
Babeczka  : (24 maj 2012 - 16:14) paluszki bolą od braku szukania informacji...
wercio  : (24 maj 2012 - 16:04) Kiedy ludzie się nauczą, że teksty, że portal płaci za kopiowanie czegoś to hoax?
PawelR  : (24 maj 2012 - 15:15) Mialo byc FB (facebook) a nie GB
PawelR  : (24 maj 2012 - 15:15) gontar, wiem, ze wkleiles ten tekst przez pomylke, ale jednoczesnie chcialem powiedziec, ze ludzie prosza o takie rzeczy i jest to scam albo inny cholera wie co. GB nie placi za takie rzeczy. Chcesz pomoc - przekaz pieniadze na hospicjum czy cos.
gontar10  : (24 maj 2012 - 15:08) aiii. nie ten link. http://www.forumphot...356#entry266356 :=
Babeczka  : (24 maj 2012 - 13:48) to idzie w dwie strony a nie w jedną
Babeczka  : (24 maj 2012 - 13:48) moje wołania o modyfikacje, zmiany itp... utkneły.. to po co sie starac ;]
wercio  : (24 maj 2012 - 13:44) Lepiej dodać do rejestracji captchę niż banować
wienczyslaw5  : (24 maj 2012 - 11:33) niestety --- blokada konta nic nie daje --- za chwilę zakładają nowe --- codziennie banuje po kilku --- zablokować IP może tylko admin --- a tego ostatnio nie widać na forum
Bucikowaty  : (24 maj 2012 - 10:35) Na moje niech jakiś mjod zablokuje takich ludzi. Jakież to mnie irytuje:( http://www.forumphot...es-online-dr6h/
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) niech że ktoś coś napisze ...
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) http://www.forumphot...__1#entry200326
misieqMP  : (24 maj 2012 - 10:23) http://www.forumphot...__1#entry200326
Babeczka  : (24 maj 2012 - 09:47) może, ale co nie oznacza ze musi :) Kursant raczej musi dojrzeć odpowiednio do prowadzenia samochodu..;)
Creat  : (24 maj 2012 - 06:54) tylko do egzaminu musisz przystąpić po 18 i z dowodem
Creat  : (24 maj 2012 - 06:53) 3 miesiace przed 18 mozesz kurs zaczać
GreenEvil  : (23 maj 2012 - 20:04) zawsze cos ;)
Mateusz1221  : (23 maj 2012 - 20:03) tyle że na lotnisku pod opieką dziadka , jeszcze starym malczanem :D
Mateusz1221  : (23 maj 2012 - 20:03) a nie powiem samochodem już miałem te 60 h jazdy :P
Mateusz1221  : (23 maj 2012 - 20:00) bo chciaqłbym jakos tak za rok może 2 zaczać by na 18 albo w granicach mieć :P
GreenEvil  : (23 maj 2012 - 19:56) kurs? kiedys mozna bylo zaczac przed osiagnieciem wieku odpowiedniego do zdawania, teraz to ja nie mam pojecia ;)
Mateusz1221  : (23 maj 2012 - 19:55) wiesz może od ilu moge zacząć zdawać na prawko ? :P wiem ze po ukonczeniu 18 moge zdawac egzamin ale kiedy zaczac ? :P
GreenEvil  : (23 maj 2012 - 19:52) zawsze marudze jak slysze o dieslu, nie przejmuj sie :D
Mateusz1221  : (23 maj 2012 - 19:52) e tam marudzisz , narazie rozrząd wymieniony to tylko lać i jezdzić :P
GreenEvil  : (23 maj 2012 - 19:49) dpf nawet jesli jeszcze nie ma problemow to z reguly ma je zaraz VAG jest w tym mistrzem ;)
Rozszerz pole shoutboxa

Napisz sugestię

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcolini 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 6321
  • LokalizacjaKatowice
  • SprzętCanon / Nikon

Napisano 20 październik 2011 - 18:18

Mam wrazenie , ze ktos, kto udaje, ze go nie ma - bywa i wstawil cos, co mnie ... denerwuje.
Czy tylko mnie ?
Napisz sugestie - co z tym zrobic ;)
"Przestań robić zdjęcia, zacznij tworzyć fotografię"

Jeżeli zdjęcie jest nieudane, to pewnie nie podeszło się wystarczająco blisko - Robert Capy
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Gruby 

• Dyskutant
  • Grupa Zwycięzcy
  • Postów 866
  • LokalizacjaBydgoszcz
  • Sprzęt--Pentax K-r --Revueflex 3000 SL

Napisano 20 październik 2011 - 18:28

Wyświetl postUżytkownik Marcolini dnia 20 październik 2011 - 18:18 napisał

Napisz sugestie - co z tym zrobic ;)

Napisz sugestię - "weźcie to w cholerę!" ;)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcolini 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 6321
  • LokalizacjaKatowice
  • SprzętCanon / Nikon

Napisano 20 październik 2011 - 18:32

Taka tez zglosilem sugestie :)

Jeżeli zdjęcie jest nieudane, to pewnie nie podeszło się wystarczająco blisko - Robert Capy
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   cybpiotr 

• Debiutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 94
  • Lokalizacjaśląskie
  • SprzętNikon

Napisano 20 październik 2011 - 18:42

i w dodatku coraz więcej widzę reklam, dodanych między postami
„…fotografia nie ma zasad. To nie sport. Ważny jest efekt, a nie sposób, w jaki został osiągnięty.” Bill Brandt
piotrfoto.wordpress.com
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Babeczka 

• Armajtorka
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 2410
  • LokalizacjaOpolskie

Napisano 20 październik 2011 - 18:57

Mam wrażenie, ze Nas wsadzono w tyłek, a liczy się kasa z reklam.
Panie Adminie, wiem, ze to czytasz, ale zacznij traktować NAS jak LUDZI, a nie jak marionetki.
Literally, no man ever sees himself as others see him. No photograph or reflection ever gives us the same slant on ourselves that others see. It has often been proved on the witness stand that no two people ever see the same accident precisely the same way. We see through different eyes and from different angles. But if we could see things as other people see them, we could come closer to knowing why they do what they do and why they say what they say.
www.weronikarybol.com
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mati113 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 4188
  • LokalizacjaBytom
  • SprzętCanon

Napisano 20 październik 2011 - 19:17

Na kimś trzeba zarabiać.Szkoda tylko że takim kosztem.
Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie nikt by nie zobaczył
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   daro46 

• Debiutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 77
  • LokalizacjaKrakow

Napisano 20 październik 2011 - 20:19

Kto "to" w ogóle kupił i za ile? Może warto by było pohandlować?!

Prawie jak w jednej z polskich komedii "Piniądze to nie wszystko ale rzycie bez piniędzy to hu.." :D
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   victhor 

• Dyskutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 921
  • LokalizacjaKoszalin/Włoszczowa
  • SprzętPentax k100d super+ kilka słoików

Napisano 20 październik 2011 - 21:29

mam sugestię...ale jej nie chcę mieć :P
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   bburn 

• Debiutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 81
  • LokalizacjaPzn
  • SprzętCanon

Napisano 20 październik 2011 - 23:00

Praktycznie nie można nic zrobić. Na reklamach nie dosyć że można utrzymać serwer ( a dużego przeciążenia raczej nie ma, bo myślę że nie ma więcej niż 100 użytkowników w tym samym czasie ), a i można też w takim razie nieźle zarobić. Wyjście jest takie - stworzyć nowe forum ( z uwzględnieniem poprawek jakie wyszły w trakcie użytkowania tego ) - wykupić jakiś serwer i utrzymywać go też z reklam albo robić składki na serwer; ale wtedy będzie gorzej z wykupieniem domeny o jakiejś racjonalnej nazwie i pozycjonowaniem jej.

Jak na razie myślę, że trzeba zaakceptować to że ktoś kto jest, go nie ma...

Ogółem to wygląda na to, że teraz na serio nie ma admina: admin i moderatorzy
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   daro46 

• Debiutant
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 77
  • LokalizacjaKrakow

Napisano 21 październik 2011 - 08:12

Cytat

Ogółem to wygląda na to, że teraz na serio nie ma admina: admin i moderatorzy

Może admin wywalił się z grupy administratorzy a teraz nie ma uprawnień, żeby się tam dodać więc udaje, że go nie ma hahaha.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Grimes 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 5078
  • LokalizacjaChełmża
  • SprzętNikon & Canon

Napisano 21 październik 2011 - 08:56

No dobra. Przyznam się. Przypadkiem zbanowałem admina :P
Może to jej urok. Może to Photoshop :P
Zdjęcia ślubne Toruń
Zobacz fotoblog
Ja też chcę pare plusików do lansu, więc jak pomogłem, wciśnij Dołączona grafika na dole postu :)
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcolini 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 6321
  • LokalizacjaKatowice
  • SprzętCanon / Nikon

Napisano 21 październik 2011 - 09:50

Pewna grupa zalozyla nowe forum juz :) Nazwa nawet wymyslona przez Grymasa ( zaznacze, ze nie byl trzezwy) :)

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Preskaler 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 7051
  • LokalizacjaKrosno
  • SprzętC40D, P-six, Praktica PLC2, Zenit TTL, Start 66, Liubitiel 166B itd.

Napisano 21 październik 2011 - 14:42

Ja mam sugestię aby ZASTRAJKOWAĆ! Założyć taki włoski strajk i czytać posty a zamiast odpowiedzi dawać link do tegoż wezwania o przystąpienie do strajku. Wyglądało by to tak: Temat - Jaką lustrzankę kupić? Tutaj wywód kogoś kto pyta... a w odpowiedzi każdy z nas wpisał by - http://www.forumphot...520#entry219520
I tak w odpowiedzi było by kilka postów od kolejnych userów, którzy przystąpili do strajku, ten właśnie powyższy link.
Załóżmy, że przez tydzień! Jeśli do tej pory nie odezwie się Admin to przedłużamy na kolejne dwa itd! Co Wy na to? Pilnie potrzebujących kierujemy do "Google: aby wpisali "Alcofoto"!
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcolini 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 6321
  • LokalizacjaKatowice
  • SprzętCanon / Nikon

Napisano 21 październik 2011 - 17:36

W tej masie zjawi sie kilka osob ktorzy beda ludziom wmawiac idiotyzmy, zeby ci swoje zarobione pieniadze wydali na kretynizmy. I tak oto wpadniemy do wspolnego kotla. Wiekszosc tych postow omijam, ale czasem az szlag mnie trafia jak czytam i nie potrafie sie powstrzymac. Bo zal mi kogos - ludzie zbieraja, cos chca osiagnac, kredyt wezma i kupia gowno - zdjec nie zrobia, raty do splacenia itd. Bo im powiedieli, ze d5000 to to samo co d7000 i po co przeplacac.
Tak samo chcecie pomoc niektorym - bo czym innym jest udzielanie odpowiedzi ? Ktos ma problem i czesto szczerze (bo nie wszyscy) pyta - i tym udzielamy odpowiedzi w zakresie tego, co sami wiemy. To jest pomoc , czy nie ? Ale kilku nawiedzonych namiesza tak, ze sie ogarnac nie mozna . Bo pewnym czasie nieobecnosci, zeby sie przewietrzyc - wrocilem na to forum i znowu mam dosyc na jakis czas. Bo Marzena chciala, zeby sie cos dzialo. Pewnie znowu jej cos wypadlo i jej nie ma od pewnego czasu - reszty tez nie. Jak wroci - znawu bedzie jej zal tego co sie stalo. I jedyny bezstresowy, ktory zaciera rece to admin. Spokojniutko, bez stresu ma wszystko w glebokim powazaniu.
Dla tych co pisza , ze regulaminu znalezc nie moga juz dodalem link w podpisie, zeby sie bezstresowcy trudzic nie musieli w poszukiwaniu.
A spokojnie kolejnego pytacza mozna zbanowac na powiedzmy 7 dni za niestosowanie sie do regulaminu - w ktorym mowa,zeby najpierw poszukac i w tym samym temacie zapytac, jakby bylo niejasne. Tygodniowa absencja powinna dac do myslenia.
Na wiekszosc pytan i tak udzielam odpowiedzi na GG albo PW - ale zwykle ludziom, ktorzy juz wiedza o co pytac. Konkretniej. A nie - wiem, ze bylo - ale duzo tego i nie chce mi sie czytac. Co jeszcze - pupcie podetrzec i lapki umyc ?

0

• (3 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3