Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Kodak Max Z990
opinie, recenzje, czy warto?
Napisano 12 październik 2011 - 22:08
Bo przestudiowaniu wielu informacji w internecie zdecydowałem się na zakup Kodak Max Z990. Stosunek ceny do parametrów wyjątkowo dobry. Ma ktoś już doświadczenia z tym modelem? Ewentualnie co polecicie w zamian. Z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
Napisano 13 październik 2011 - 11:42
Napisano 13 październik 2011 - 11:48
Użytkownik Harley69 dnia 13 październik 2011 - 11:42 napisał
Miałam dwa Kodaki, oba szumiły strasznie, jeden powyżej iso 200, drugi powyżej iso 400. Znam również dwa Kodaki znajomych - również kompakty i powiem szczerze - szału nie ma.
Ale to pewnie zależy od danego modelu.
Ale do czego ten Kodak właściwie? Co chcesz fotografować? Ja zawsze polecam s9600 i r1.
Napisano 13 październik 2011 - 12:18
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Bateria Kodaka/ nieoryginalna crv3 i ładowarka do tego
|
Sprzęt Fotograficzny |
bob_marley23
|
|
|
|
Początkujący z Kodakiem w dłoni.
|
Fotografia Cyfrowa |
derLogan
|
|
|
|
D5000 czy warto?
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
Elmon100
|
|
|
|
problem z kodakiem z740
|
Sprzęt Fotograficzny |
erteo
|
|
|
|
Nikon d3100
Opinie forumowiczów |
Nikon |
Dave.
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc