Na imię mam Julia. I zapewne nie skierowało mnie tu nic oryginalnego. Właściwie nie wiem co mogłabym o sobie powiedzieć, lecz się postaram, bo przecież dobrze jest potrafić zainteresować swoja osobą ludzi. Właściwie toi już to pisałam i napisałam naprawdę dużo, jednak wszystko mi się skasowało. Trudno. Wykażę się cierpliwością.
Fotografią interesuję się od zawsze? Właściwie, to nie wiem. Jest ona obecna w moim domu od zawsze. Dziadek, tato, siostra.. Właściwie to tak jak sztuka, którą ubóstwiam. Wszyscy w mojej 6-osobowej rodzinie zajmują się jakąś jej formą. Ja ukochałam sobie to pudełko, dzięki któremu można zachować chwilę oraz malarstwo. Od września (ojej! to już za kilka dni!) idę do liceum plastycznego. Nie planowałam tego, ale tak wyszło. Całkiem spontanicznie. Do szkoły poszłam rok wcześniej więc na dzień dzisiejszy mam lat piętnaście. W sumie to tak naprawdę jestem tu, żeby dowiedzieć się co inni ludzie myślą o mojej twórczości. Choć oczywiście nie tylko dlatego. Zapewne sami wiecie jakie to przyjemne, gdy ktoś choć spojrzy w kierunku waszych prac. Choć niektórzy nie muszą się o to prosić. Niestety mój tato nie chce wcale ze mną rozmawiać na temat moich zdjęć. Możliwe, że nie chce mnie "zranić". Choć z rysunek się o to nie boi. Jestem wielbicielką muzyki klasycznej oraz metalu i jazz'u i blues'a i rock'a i nawet muzyki na pograniczu elektroniki. Nie lubię za to muzyki z półki techno (house, dance etc.)oraz disco polo. Nie lubię sztuki współczesnej, poza tym każdą jej inną formę- jak najbardziej tak.
Do rzeczy. Co do mojego charakteru i usposobienia. Często jestem nazywana 'kopniętą duszyczką', jednak wcale nie złośliwie, a mnie nawet to odpowiada. Przecież całkowicie mnie opisuje- wiecznie z głową w chmurach, roztargniona rozgadana (za dużo mówię.. zdecydowanie przeokropnie dużo mówię), jestem nierozgarnięta i nieprzewidywalna też.. nieco.
Ale jeśli macie jakieś do mnie pytania, chętnie na nie odpowiem
Dziękuje za uwagę. Życzę miłego wieczoru!

Pomoc