Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
który kupić , który lepszy :)
...KODAK ZD 710 vs fuijfilm s5700 vs SONY DSC-H1
Napisano 22 sierpień 2011 - 07:47
witam otóż mam problem, chcę sobie kupić kolejny aparat, i pobawić sie w manuala, ogólnie przeznaczenie o architektura czy krajobraz, chodzi mi o to bym wydał pieniądze mądrze, myśle o starszych modelach, KODAK ZD 710 vs fuijfilm s5700 vs SONY DSC-H1....w obwodzie jest też Konica Minolta DiMAGE Z5, proszę o poradę, który na początek jest dobry do "plenerowego" fotografowania, ze swoim minikompaktem jeżdżę dużo ale jest on raczej zabawką do cykania zdjęc na urodzinach niźli zabawy w dorosłą fotografię, a więc co o nic myślicie?
Napisano 24 sierpień 2011 - 06:59
Potwierdzam daj sobie spokój z Sony ! Fuji obecnie ma najlepszą ofertę tego typu aparatów więc się nawet nie zastanawiaj, już wielokrotnie to podkreślalem.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Jaki Aparat Kupic? Czy Warto Zamieniac Stary? Prosze O Pomoc
[stary]Kodak z650 vs nowa lustrzanka |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
orukasek
|
|
|
|
Jaki aparat analogowy kupić.?
|
Analogowy sprzęt fotograficzny |
Stefanka
|
|
|
|
Nikon Coolpix P300 vs. Sony DSC-TX9
porównanie - który wybrać ? |
ernest90s
|
|
|
|
który obiektyw?
|
Sony |
kropka56
|
|
|
|
Co kupić ?
|
Marcin Neo
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc