Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Jaki kompakt dla kobiety do 800zł
Napisano 13 sierpień 2011 - 09:14
Aparat będzie dla mojej dziewczyny. Byliśmy już w kilku sklepach i każdy sprzedawca zachwalał inny aparat oczywiście. Więc już zgłupiałem.
Na początku rozglądaliśmy się za Nikonem s9100 potem jeden ze sprzedawców odradził go i polecił Sony HX9V naturalnie 300zł droższy :|
Pod uwagę braliśmy tez Panasonic Lumix, a teraz to już nic nie wiem. Nie wiem czy szukać czegoś lepszego z cenami w granicach 800-1000zł czy coś tańszego za 400-800zł. Jakie jest Wasze zdanie?
Napisano 13 sierpień 2011 - 10:10
Napisano 13 sierpień 2011 - 10:16
Hmm.. od 800 do 1000zł to może używany Sony Nex-3, na Allegro można znaleźć ciekawe oferty
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Kompakt do 550 zł (PANASONIC DMC-LZ8?) Wciąż bez odpowiedzi
|
Sprzęt Fotograficzny | Gość - |
|
|
|
Potrzebuję cyfrowego kompaktu
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
wienczyslaw5
|
|
|
|
Jaki kompakt kupic z duzym zoomem
|
gervis
|
|
|
|
Dobry kompakt do 1200zl
|
emajlek
|
|
|
|
Kompakt
|
Sprzęt Fotograficzny |
Ranahon
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc