Witam,
Mam do kupienia po tej samej cenie te dwa aparaty. Jak sądzicie który lepszy. Czy cena 250 zł bez akcesoriów i karty za używany sprzęt jest dobra.
Jaką te aparaty mają pamięć wewnętrzną. Który z nich jest bardziej wytrzymały pod kątem upadku, zabrudzenia, "zapiaskowania" i jak wygląda serwis do tych aparatów. Czy gra warta świeczki?
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Fujifilm s8000fd czy s5800
Napisano 08 czerwiec 2011 - 06:22
A w jakim stanie są te aparaty bo cena wydaje sie atrakcyjna. Ja wziął bym s8000fd wydaje mi sie ciekawsza, a jezeli chodzi o pamiec to jezeli ja posiadaja to jest ona z regoly nie wielka w granicach 20-60 MB. Jeżeli chodzi o serwis to sprawa jest dość trudna bo wiem ze w Krakowie jest serwis Fuji a o reszcie to nie wiem nic szczegółowo. Jeżeli aparat jest uszkodzony i nadaje się do gruntowego remontu to sprawa jest nie warta świeczki.
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
FujiFilm Finepix AV220
help |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
skyman
|
|
|
|
Fujifilm AX300 czy BENQ C1430 ?
jaki kompakt |
szarotulu
|
|
|
|
Telekonwerter do FujiFilm finepix S100fs
|
Sprzęt Fotograficzny |
blackpoint
|
|
|
|
Olympus - µ-5010 czy Fujifilm S 1600
|
ruuit
|
|
|
|
Fujifilm a180
opinie |
Sprzęt Fotograficzny |
stojek121
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc