Witam. Od niespełna roku posiadam aparat cyfrowy Olympus FE-45 z którego jestem zadowolona. Jednak ostatnio niechcący upuściłam go i pękł wyświetlacz i się rozlał.. Jedyne co pozostało to wielka czarna plama na cały ekran.
Orientuje się ktoś ile kosztowałaby naprawa? Czy już nie opłaca się go naprawiać? Proszę o pomoc.
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Olympus FE-45
Pęknięty wyświetlacz.
Napisano 07 kwiecień 2011 - 15:08
Samych ekraników do kupna nie widzę, ale znalazłem na allegro aukcje (kup teraz) używanego, w pełni sprawny taki sam aparat za 129zł. Sądzę, że koszt naprawy byłby zbliżony do tej kwoty.
Mój odnośnik
Mój odnośnik
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Zamiana Olympus SP-560UZ na mniejszy... jaki?
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
zinta
|
|
|
|
Olympus E-620
|
Nowinki Fotograficzne |
krris
|
|
|
|
Problem z wyświetlaczem w S5800
|
Sprzęt Fotograficzny |
krikus
|
|
|
|
Jaki obiektyw do Olympusa e-520?
|
Sprzęt Fotograficzny |
kikutos
|
|
|
|
OLYMPUS SP-800 UZ, FUJI HS 10, CANON SX30 IS
Który aparat wybrać? |
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
Eques
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc