Jaki aparat zamiast panasonic lumix ls80? - Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? - Fotografia, forum fotograficzne

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

gnysiu  : (22 maj 2012 - 22:10) O co Ci niebieski chodzi? Sztywnym przecież nie da rady :)
Babeczka  : (22 maj 2012 - 21:56) okres masz niebieskiptaku czy jak ?
niebieskiptak  : (22 maj 2012 - 21:24) po prostu z takimi głupkowatymi uwagami pal gumę
Marcolini  : (22 maj 2012 - 14:08) A instrukcje juz czytales ? Czy szukasz innego kabelka niz fabryka dala ???
niebieskiptak  : (22 maj 2012 - 12:55) po prawej stronie ekranu , nieco niżej jest rubryka "Pomagają" i wyszczególniony jest tam m.in. Marcolini. Tak więc dziekuję :rolleyes: za pomoc. Pomogłeś
Marcolini  : (22 maj 2012 - 10:04) elastycznym :)
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1

Jaki aparat zamiast panasonic lumix ls80? wymiana starego na nowy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   pawlo694 

• Nijaki
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Sprzętpanasonic ls80

Napisano 02 styczeń 2011 - 15:07

witam. Zastanawiam sie właśnie nad wymiana starego aparatu (panasonic lumix ls80).
Chciałbym kupić aparat z tej samej firmy bo dobrze się sprawuje. Znalazłem juz trzy typy są chyba podobne do siebie ale chciałbym wiedzieć który na prawde warto kupić...
do wyboru mam:
Panasonic FS10
Panasonic FS11
Panasonic FX550
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   mrsdalloway 

• Nijaki
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 7
  • LokalizacjaPiekary Śląskie

Napisano 02 styczeń 2011 - 15:14

Miałeś cyfrówkę i chcesz wymienić znów na cyfrówkę? Na twoim miejscu zbierałabym pieniążki i kupiła coś lepszego.Chyba,że nie interesujesz się fotografią tylko interesują Cię pstryki z ręki na domowych imprezach itp.
A jak już miałabym wybierać w aparatach cyfrowych to innej marki np Canon,Nikon-one mnie nigdy nie zawiodły.
Zastanów się jak daleko chcesz posunąć się z fotografią i wybierz co dla Ciebie słuszne:)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   ongzng 

• Nikoniarz
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 3388
  • LokalizacjaPrzysucha
  • SprzętAK 47

Napisano 02 styczeń 2011 - 15:20

nie wszyscy maja kase na późniejsze wydatki związane z kupnem obiektywów do lustra, dla takich osób powstały rozbudowane kompakty - hybrydy :)
D90 | Nikkor 50mm f1.8D | Tamron 28-75mm f2.8 | Nikkor 18-105mm f3.5-5.6G| Pentacon 50mm f1.8 | Helios 58mm f2 | Revuenon 135mm f2.8 | Nissin Di622 | YN-640II | pierścienie pośrednie i inne duperele. ;)

http://www.facebook.com/bmatynia

http://bmat.500px.com/

http://www.maxmodels.pl/ongzng.html
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pawlo694 

• Nijaki
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 2
  • Sprzętpanasonic ls80

Napisano 02 styczeń 2011 - 15:22

Cyfrówka w zupełności mi wystarczy. Co do innych firm to może i są lepsze ale ja jestem przekonany panasoniciem bo wiem co on może.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   misza 

• Stały bywalec
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 679
  • LokalizacjaJelenia Góra

Napisano 02 styczeń 2011 - 15:45

Wyświetl postUżytkownik mrsdalloway dnia 02 styczeń 2011 - 15:14 napisał

A jak już miałabym wybierać w aparatach cyfrowych to innej marki np Canon,Nikon-one mnie nigdy nie zawiodły.

Kompakty Canona owszem, mogą być, ale Nikon dobrych nie robi (lustrzanki owszem, ale nie kompakty).

Ile chcesz wydać ?
Pomogłem ? Kliknij Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1