Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Problem z D70...
#1 Gość -
Napisano 22 październik 2008 - 22:13
Witam, mam problem z Nikonem D70, po wł?czeniu miga error i nie robi zdjęć, wg instrukcji jest to jaka? poważna usterka, z któr? należy udać się do serwisu; znalazłem gdzie? informacje, że niektórym pomagało zdjęcie i założenie obiektywu, ale u mnie nic się nie zmienia.. Może kto? ma z tym własne do?wiadczenia i mógłby mi co? poradzić? Z góry dziękuję
Napisano 25 listopad 2008 - 21:23
NIe miałem nic takiego, ale prędzej uwierzyłbym, że pomogłaby wymiana (wyjęcie na dłuższy czas) akumulatoów i/ lub karty pamięci. Je?łi nie pomoże - trzeba będzie jednak pokusić się o wizytę wprofesjonalnym serwisie...
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
problem z programem HDR Efex
|
Obróbka i retusz zdjęć |
qufel
|
|
|
|
problem matryca?
|
Fotografia Cyfrowa |
pyrson
|
|
|
|
KODAK C713 karta pamięci-problem
|
Sprzęt Fotograficzny |
sylwia92
|
|
|
|
Sony dsc-hx100v
problem z wizjerem |
Sony |
Miles
|
|
|
|
problem nikond3000 pyka
problem nikon d3000 pyka |
Nikon |
poczwarka
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc