Witam. dzisiaj zakupiłem 1 w zyciu lustrzanke. mianowicie sony alpha 500. i mam takie pytanie do uzytkownikow tegoz to sprzetu. czy gdy patrzycie przez wizjer nie przez wyswietlacz i dostrajacie ostrosc na automacie czy widzicie same kwadraciki. czy tak jak ja czerwona lampke dziwnie rozswietlajaca i odbijajaca sie od szybek. pytam bo kolega ma canona i jemu sie podswietlaja same kwadraty a u mnie normalnie widac jak by byla dioda z prawej strony czerowna jak np w tandetnym odtwarzaczu mp3 czy dawne podswietlanie elektronicznych zegarkow. dodam iz jestem laikiem. do tej pory uzywalem kompaktowki fujitsu siemens fx 40 pozdrawiam i oczekuje na odpowiedz.
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Pytanie do użytkowników alphy 500
problem/usterka/moze norma
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Jasny obiektyw do alphy 300
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
wilku_wgw
|
|
|
|
Pytanie o filtr
|
Karczma |
giardia
|
|
|
|
|
Zwierzęta |
Cllaudie
|
|
|
|
Pytanie o Olympusa x-43
|
Sprzęt Fotograficzny |
Melissa
|
|
|
|
Pytanie amatora o obiektywy....
|
Sprzęt Fotograficzny |
bogdan
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc