[Adler]
Napisano 21 September 2010 - 11:01
dlaczego wybrales akurat to zdjecie do pokozania na forum? co jest w nim, twoim zdaniem, wartego wyroznienia?
Napisano 21 September 2010 - 11:02
Bo mam troche watpliwosci co do kolorkow i ostrosci, ale gdyby troszke wurownac i ten cien w LD (heh
Jeżeli zdjęcie jest nieudane, to pewnie nie podeszło się wystarczająco blisko - Robert Capy
Napisano 21 September 2010 - 11:31
A po co wstawia się zdjęcia na forum? Po to, żeby coś na ich temat usłyszeć. Wiem, że nie jest ono powodem do pochwał, ale chciałem dowiedzieć się co robię źle i czy robię coś dobrze. Dopiero uczę się podstaw, ale staram się i chcę się szlifować. Co w nim jest wartego wyróżnienia? Nie wiem. Wiem jednak, że widziałem setki gorszych zdjęć. Ciemne i szare? Możliwe, niestety robione było lipnym kompaktem i nie dało się z niego więcej wycisnąć, a podczas obróbki w PSie robiły się brzydkie przebarwienia.
Gdyby każdy się miał się zastanawiać po co wstawia każde zdjęcie i czy jest ono tego warte, to 90% z tego forum poszłoby do kosza.. A chyba nie o to chodzi?
Ad Marcolini
Robiłem niestety pożyczonym PENTAXem Optio S40.
Napisano 21 September 2010 - 13:33
Tobie radze to samo. Rob setki zdjec i wstawiaj te, z ktorych jestes zadowolony. I badz przygotowany uzasadnic swoj wybor.
A wracajac do zdjecia... ta chata na wzgorzu ma potencjal, ale ginie w mroku. moze warto sfotogragowac ja z oswietlonej strony. co do drzewa (tez czarnego) to kwestia gustu. ale skoro ma byc na zdjeciu to porzadnie. daj mu troche przestrzeni po lewej stronie.
Napisano 21 September 2010 - 14:02