Dzień dobry, czołem, aloha, cześć ;) - Przedstaw się - Fotografia, forum fotograficzne

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

iedliqasiek  : (18 maj 2012 - 05:46) http://www.forumphot...ek/page__st__28 wypowie się ktoś...??
gontar10  : (17 maj 2012 - 13:03) http://www.forumphot...296#entry265296 jakbyscie mogli jeszcze zobaczyc :)
JaFi  : (17 maj 2012 - 07:59) Kupię Canona 550d
wercio  : (17 maj 2012 - 05:57) Odpisałem o tym kompakcie.
gontar10  : (17 maj 2012 - 05:02) http://www.forumphot...ympus-sp-510uz/ prosilbym o pomoc :)
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1

Dzień dobry, czołem, aloha, cześć ;)

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   borrasca 

• Nijaki
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 6
  • LokalizacjaWawa

Napisano 25 sierpień 2010 - 10:24

Przywiało mnie na to forum z potrzebą uzyskania cennych porach odnośnie kupna pierwszej lustrzanki cyfrowej i podejrzewam, że mogę zagrzać u miejsce na dłużej, bo wygląda na to że sporo nauki przede mną :D Mam nadzieję, że forum nie zatonie w potoku pytań w stylu co i jak :D

A i jestem Ola, mam 19 lat. A jak dobrze pójdzie będę grafikiem. Z Warszawy ;P Hm...ok, to tyle :D

Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   marcinek 

• Zło Wcielone
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3969
  • LokalizacjaSwarzędz
  • SprzętNikon & Smena

Napisano 25 sierpień 2010 - 10:26

Witamy :ok:
www.marcinpaulus.pl

Ja też poproszę o Dołączona grafika :-)

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Marcolini 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 6310
  • LokalizacjaKatowice
  • SprzętCanon / Nikon

Napisano 25 sierpień 2010 - 10:47

No to witamy na pokladzie - all hands on deck i do roboty - co kupic, dowiesz sie z 1000 i jeden postow w dziale co kupic, jakbys miala inne pytania , dawaj - kupuj lustrzanke , aha ... nie zapomnij o obiektywie, ze tez jest potrzebny ... pstrykaj zdjecia i wstawiaj do wlasciwych dzialow zgodnie z okreslonymi zasadami. Wysluchaj krytyki lub pochwaly , doczytaj popraw i w niedalekiej przyszlosci zapros nas na swoja wystawe w nowym jorku .... albo ciesz sie po prostu z robienia zdjec :ok:
"Przestań robić zdjęcia, zacznij tworzyć fotografię"

Jeżeli zdjęcie jest nieudane, to pewnie nie podeszło się wystarczająco blisko - Robert Capy
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Preskaler 

• Aż Admin Go Lubi
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 7040
  • LokalizacjaKrosno
  • SprzętC40D, P-six, Praktica PLC2, Zenit TTL, Start 66, Liubitiel 166B itd.

Napisano 25 sierpień 2010 - 13:09

Cześć!
Wszystko miłe z Twojej strony bo i płeć i wiek i pochodzenie jest OK tylko to pytanie (!). ;-) Właśnie w takich pytaniach tonie "Forum" ale poczytaj odpowiedzi na podobne pytania a pewnie będziesz... nadal w kropce! :ok:
0

Strona 1 z 1