Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Automatyzacja pracy Photoshop CS3; zmiana rozmiaru zdjęcia.
Napisano 20 sierpień 2010 - 16:51
Może wie ktoś jak zmienić rozmiar większej liczby zdjęć za pomocą programy photoshop cs3. Chodzi mi o jakieś marko.
Wiem, że jest skrypt "Image Processor", ale on każe mi ustawić obydwa rozmiary zdjęcia tzn. wysokość i szerokość, a ja szukam jakiegoś programu który wyskaluję drugi parametr względem pierwszego.
Napisano 20 sierpień 2010 - 21:21
i tam w zaawansowanych można ustawiać ;-)
Napisano 29 sierpień 2010 - 17:37
Następnie te same nagrane akcje możesz wykorzystać za pomocą polecenia file-automate-batch.
Nie jest problemem przerabianie całych katalogów pod kątem właśnie własnych skonstruowanych akcji.
RzucButem.com
Z pozdrowieniami,
Ink.
Wielkopolska Grupa Fotograficzna FotoTej zaprasza!
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Pozostałe zdjęcia |
Justyna001
|
|
|
|
Problem ze zrobieniem zdjęcia!
|
Fotografia Cyfrowa |
Sowa
|
|
|
|
Plastyka zdjęcia
wasze zdanie |
Karczma |
Mogway
|
|
|
|
prośba o pomoc |
Obróbka i retusz zdjęć |
szarlej
|
|
|
|
Zdjęcia za mgłą, nieostre. |
Zwierzęta |
colin123
|
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc

:-)