Dzien Dobry. Chodzi mi tym razem o to czy nie można zrobić jakoś aby kamerkę w internecie np jak Kamil Sheicht ma: http://kamilscheicht.com/live/ . To nie mogę zrobić jakoś z aparatu tego? Nie mam kamerki, ale mam kamerę w aparacie. Nie da się jakoś zrobic takiego czegoś? Jeżeli nie na tej stronie to innej. Pozdrawiam.
Ps. Mam Aparat Panasonic Lumix DMC-LS80
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Kamerka z aparatu cyfrowego.
Napisano 23 lipiec 2010 - 13:31
Nie trzeba niczego robić! Każdy (prawie) aparat podłączony na podgląd i kabelkiem "chinch" do TV daje na ekranie obraz. Teraz tylko maleńki problemik z odpowiednią konwersją programową ale to już sprawa informatyków. Ja się do nich nie zaliczam. ;-)
Strona 1 z 1
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Sprzęt Fotograficzny | Gość - |
|
|
|
Symulator aparatu - może komuś się przyda !
|
Karczma |
fotofan
|
|
|
|
Karta pamięci do aparatu Canon PowerShot A470
|
Canon |
Marian14
|
|
|
|
Wybór obiektywu do aparatu canona 30D
|
Canon |
adkill
|
|
|
|
Poszukuję aparatu.
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
lineeee
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc