Canon PowerShot A520 czy FujiFilm Finepix Z35 - Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? - Fotografia, forum fotograficzne

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

gontar10  : (17 maj 2012 - 13:03) http://www.forumphot...296#entry265296 jakbyscie mogli jeszcze zobaczyc :)
JaFi  : (17 maj 2012 - 07:59) Kupię Canona 550d
wercio  : (17 maj 2012 - 05:57) Odpisałem o tym kompakcie.
gontar10  : (17 maj 2012 - 05:02) http://www.forumphot...ympus-sp-510uz/ prosilbym o pomoc :)
Rozszerz pole shoutboxa

Strona 1 z 1

Canon PowerShot A520 czy FujiFilm Finepix Z35

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Horuss 

• Nijaki
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 1
  • LokalizacjaJaworze

Napisano 20 lipiec 2010 - 07:25

Witam.
Chciałem się spytać może nie co kupić, a co wybrać. Mam aktualnie oba te aparaty i nie wiem którego się pozbyć - sprzedać, a który zostawić. Canon PowerShot A520 czy FujiFilm Finepix Z35. Zależy mi na lepszej jakości zdjęć, lepszym radzeniu sobie w słabym oświetleniu głównie.
Dodam że ten Canon jest używany.
Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź.
0

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Podobne tematy Zwiń

Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post
Nowe odpowiedzi Fujifilm Finepix S1000 fd a koncerty
czyli jak tym sprzętem zrobić dobre foto koncertowe?
Fotografia Cyfrowa fotografkarol 
  • 1 Odpowiedź
  • 777 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Lampa błyskowa Olympusa w Canonie? Canon wilczasty 
  • 9 Odpowiedzi
  • 1120 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Canon eos 600D
kłopot z wbudowaną lampą
Sprzęt Fotograficzny Krzychu88 
  • 2 Odpowiedzi
  • 626 wyświetleń
Nowe odpowiedzi canon, sigma czy tamron? Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? qufel 
  • 4 Odpowiedzi
  • 902 wyświetleń
Popularny (nowe posty) Bardzo ciekawy aparat - Canon PowerShot SX1 IS Nowinki Fotograficzne komkon 
  • 21 Odpowiedzi
  • 6631 wyświetleń

Zarejestruj się

zamknij

Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii