Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
Żarówka ciemniowa - gdzie kupić i za ile?
Napisano 14 lipiec 2010 - 20:25
Napisano 15 lipiec 2010 - 08:55
Samochód osobowy-gdzie i za ile?
Są na giełdzie, ale dla mnie są one za drogie, Proszę o pomoc.
sama żarówka bez obudowy? A co z obudową? Może zrób tak jak ja kiedyś robiłem? Zrób drewnianą paczkę, do niej oprawkę i małą żarówkę 15W i zamiast jednej ścianki w paczce wstaw filtr! Ja robiłem go z czerwonego papieru, w który był zawijany papier fotograficzny.
A jaka cena tej żarówki by Cię urządzała (limit)?
Napisano 15 lipiec 2010 - 10:36
Napisano 16 lipiec 2010 - 02:26
Napisano 20 styczeń 2011 - 11:50
Polecam!
Napisano 20 styczeń 2011 - 16:50
Wycinamy boki pudełka zostawiając ramki, bibułę składamy na pół, wyklejamy. Wkładamy żarówkę w oprawie, montujemy na taśmę klejącą pod sufitem (nie oszczędzać na taśmie!). Gotowe. Mam w ciemni 2 takie.
Napisano 23 styczeń 2011 - 11:10
Podobne tematy
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Co kupić? Budżet 2-2.5k
|
Jaki aparat, obiektyw, sprzęt kupić? |
hipcio_stg
|
|
|
|
Jaki obiektyw zakupić
|
pstanek
|
|
|
|
Gdzie we Wrocławiu zdjęcia do dowodu?
|
Pozostałe zdjęcia |
portonovo
|
|
|
|
Chcę kupić fajny,niedrogi aparat-prosze o pomoc
|
Canon |
Patka86
|
|
|
|
[1900 / 2000] Nowy aparat- budżet; - akcesoria (to do budżetu trochę) czy chcesz coś od razu dokupić (karta, akumulatorki, statyw, filtry, flesz, adap
|
assimil
|
|
Nie wiesz jaki kupić aparat, lustrzankę, sprzęt fotograficzny, aparat na komunię czy na gwiazdkę? Dyskutujemy i pomagamy w wyborze, opisujemy aparaty cyfrowe, lustrzanki i kompakty, nowoczesne i kolekcjonerskie. I to nie tylko tak popularnych firm, jak Canon, Nikon, Pentax, Sony czy Panasonic W dziale giełda fotograficzna znajdziesz oferty kupna i sprzedaży sprzętu fotograficznego, wystartowania w konkursie fotograficznym. Fotograficzne forum dyskusyjne to miejsce dla wszystkich wielbicieli fotografii

Pomoc